I'm back!

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Δεν ξέρω γιατί αλλά πέραν των υποχρεώσεων που δεν μου άφηναν και πολύ χρόνο στην άκρη, μου είχε φύγει και η διάθεση για συγγραφή. Anyway

Μετά από τόσο καιρό με τι να ξεκινήσω. Οκ, κάτι πρόχειρο που είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό:

Sunrise Avenue.

Το συγκρότημα που γνωρίσαμε το 2007 από τη Φιλανδία. Αγαπημένοι των Σκανδιναβών (εφόσον πρόκειται για «ντόπιο» προϊόν) μπόρεσαν να πουλήσουν με το πρώτο τους album "On The Way To Wonderland", περισσότερα από 400.000 αντίτυπα και έτσι να γίνουν πλατινένιοι σε Φιλανδία και Γερμανία αλλά και χρυσοί σε Αυστρία, Ελβετία αλλά και Ελλάδα! Μάλιστα είχαμε και την χαρά να τους φιλοξενήσουμε στα MadAwards Video Music τον Αύγουστο του 2007 όπου τραγούδησαν το «Fairytale Gone Bad» (ποιο άλλο) live. Το «Fairytale Gone Bad» που παρ’ όλο που έχει περάσει μία 3ετία από την κυκλοφορία του ακόμα παίζει στο ραδιόφωνο και ομολογώ ότι δεν το έχω βαρεθεί. Μετά από πολλές εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλαδίτσα μας, οι Sunrise Avenue επιστρέφουν με νέο album το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Γερμανία στις 22 του μήνα, τίτλος αυτού POPGASM (από τα Pop και Orgasm). Η υπόσχεση είναι ότι θα περιέχει «extremely catchy pop/rock tunes, that will have you hooked» και αν κρίνω από το πρώτο single, «The Whole Story», θα φορεθεί πολύ φέτος το καλοκαίρι!


Με torrent agent το κατεβάζεις από εδώ αλλά αυτά δεν τα λέμε παραέξω!

Αυτά για την ώρα. Θα επιστρέψω με κριτική του νέου αγγλόφωνου album της Hadise (ναι ναι, πρόλαβε και το έβγαλε και είναι dance pop και με πολύ καλή παραγωγή) αλλά και με μια καλοκαιρινή συλλογή φτιαγμένη από τα χεράκια μου γιατί έπιασαν και οι ζέστες.

So stay tuned! ;-)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-No Derivative Works 3.0 Ελλάδα License.